חיתוכיות ריבה וגרנולה קראנצ׳ית

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    פרווה
  • זמן הכנה:
    25 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    חלבי

היי חברים 🙂

יש כאן את שילוב מושלם וטעים במיוחד

חיתוכיות על בסיס גרנולה קראנצ׳ית וריבת אוכמניות

10 דקות הכנה ויש לכם את הנשנוש המושלם ליד הקפה

אנחנו מאמינים שגם מתוק יכול להיות בריא ומזין

תערובת הגרנולה הקראנצ׳ית מכילה צ׳יפס בננה, פקאנים ושוקולד מריר

והיא השילוב המושלם עם החמיצות של האוכמניות

וכן, אפילו הריבה כאן בריאה יותר 🙂

תהנו!

הרכיבים:

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות
  • 2 מכניסים למעבד מזון את כל רכיבי התחתית
  • 3 מדליקים בפולסים עד לקבלת תערובת גרגירית ודביקה
  • 4 מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה
  • 5 מעבירים את בצק התחתית לתבנית ומשטחים היטב
  • 6 שמים את האוכמניות בסיר קטן ומחממים על אש בינונית/ או מכניסים למיקרו ל 2 דקות
  • 7 כשהאוכמניות חמות, מועכים בעזרת מזלג
  • 8 מוסיפים את זרעי הצ׳יה ומערבבים היטב
  • 9 מוזגים את שכבת הריבה מעל התחתית
  • 10 מפזרים גרנולה קראנצ׳ית מעל
  • 11 מכניסים לתנור לאפיה של 15 דקות
  • 12 אחרי שמוכן, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפני שפורסים

תגיות:
X