שיבולת שועל אפויה שוקולדית

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    30 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    4
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

הנה רעיון טעים לארוחת בוקר שאפשר להכין מראש!ֿ

דייסת שיבולת שועל כולם מכירים, אבל, מה עם לאפות אותה?

יוצאת כאן סוג של עוגה טעימה אבל בריאה במיוחד.

אפשר להוסיף פירות (היי תותים) ומלא אגוזים ולהנות מכל טוב.

לנו יש מלא קשיו טבעי שאנחנו אוהבים אז שילבנו אותו כאן 🙂

תהנו מהמתכון

הרכיבים:

  • 1 כוס שיבולת שועל מלאה
  • 3/4 כוס חלב סויה לא ממותק
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 3 כפות קשיו טבעי שבור

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור על טמפרטורה של 180 מעלות
  • 2 מערבבים את כל הרכיבים בקערה ומעבירים לתבנית 10x20 ס״מ
  • 3 מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות
  • 4 מוציאים ומקשטים איך שאוהבים

תגיות:
X