עוגת קינמון ואגוזי מלך בחושה טבעונית עם קמח כוסמין

נטע יצחקי
נטע יצחקי

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    35 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    10
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂 יש יותר טעים וקל מעוגה בחושה שממלאת את הבית בריח טעים ומתוק? יש כאן עוגת קינמון ואגוזי מלך!

היא טבעונית, היא עם קמח כוסמין ומכינים אותה בקערה אחת.

קישטנו אותה במיזלי הטבעי שלנו, לעוד קצת קראנצ׳ וערכים תזונתיים טובים

ולא הפסקנו ליישר!

תהנו

הרכיבים:

  • 4 כפות רסק תפוחים
  • 1/4 כוס סוכר קנים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3/4 כוס חלב סויה לא ממותק
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 1 ו 1/2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 2 כפיות קינמון
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים טבעיים אגוז מלך - מארז 500 גר'
    אגוז מלך - מארז 500 גר'

    אגוז מלך - מארז 500 גר'

    קרא עוד
  • 1 ו 3/4 כוסות קמח כוסמין לבן
  • לקישוט: 3 כפות מיזלי טבעי

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור על טמפרטורה של 165 מעלות
  • 2 מערבבים את כל הרכיבים הרטובים הקערה
  • 3 מוסיפים את כל הרכיבים היבשים ומערבבים היטב
  • 4 מוזגים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק
  • 5 מקשטים במיזלי טבעי
  • 6 אופים 30 דקות
  • 7 מוציאים ומניחים להתקרר לחלוטין לפני שפורסים

תגיות:
X