סהרוני שוקולד ללא גלוטן ב 3 רכיבים

נטע יצחקי
נטע יצחקי

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    20 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂 הנה נשנוש כייפי שיעשה לכם טעים בבטן! עוגיות סהרוני שוקולד ללא גלוטן! ב 3 רכיבים 🙂

כמה אנחנו אוהבים מתכונים כאלה. פשוטים, טעימים, מהירים.

כבר מזמן הבנו שמקשיו ואגוזים בכלל, אפר לקכין קמחים מזינים וטעימים.

כאן השתמשנו בקשיו עבור הקמח.

תהנו

הרכיבים:

אופן ההכנה:

  • 1 מניחים את הקשיו בבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם של קמח
  • 2 ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל
  • 3 מערבבים את קמח הקשיו והשוקולד בקערה
  • 4 מרפדים מגש עם נייר אפיה
  • 5 יוצרים עוגיות בצורת סהרונים (אפשר להרטיב מעט את הדיים עמ״נ שהתערובת לא תידבק)
  • 6 מכניסים למקפיא ל 10 דקות
  • 7 מקשטים בקוקוס גרוס או באבקת סוכר מעל

תגיות:
X