עוגיות גרנולה ב- 2 רכיבים

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    פרווה
  • זמן הכנה:
    20 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    חלבי

היי חברים 🙂

מי מאיתנו לא אוהב קינוחים שמכינים בצ׳יק?

במיוחד כאלה שלא רק טעימים אלא גם בריאים ומזינים!

יש כאן מתכון טעים וקל של עוגיות גרנולה

עם 2 רכיבים בדיוק!

למה? כי בגרנולה הקראנצ׳ית, כבר כל הטעמים בפנים.

יש כאן פקאן, שוקולד צ׳יפס, צ׳יפס בננה

וכל זה מתחבר לעוגיית שיבולת שועל מושלמת.

בתיאבון 🙂

הרכיבים:

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור על טמפרורה של 180 מעלות
  • 2 מועכים בננה בשלה אחת בקערה
  • 3 מוסיפים תערובת גרנולה קראנצ׳ית לקערה ומערבבים עם בננה
  • 4 מרפדים תבנית עם נייר אפיה
  • 5 מכינים עוגיות ומכניסים לתנור לאפיה של 15 דקות
  • 6 מוציאים מהתנור ומניחים לצינון

תגיות:
X