מאפינס חלבה עם קמח כוסמין

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    פרווה
  • זמן הכנה:
    35 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    חלבי

מאפינס לכל סוגיו בעינינו הרבה יותר כייפי וטעים מכל עוגה בחושה

למה? כי מצד אחד הכל בקערה אחת

ומצד שני, אפשר לקשט!

אנחנו מאמינים שאפשר לאכול גם טעים וגם בריא ומזין! כן כן, גם קינוחים!

כאן שילבנו מתכון בסיסי קליל וטעים עם קראמבל גרנולה בלקנית

השילוב של טעמי החלבה של הגרנולה, המתיקות שלה, הפריכות

יוצר מאפינס רך ונימוח עם טעם מפנק ומראה חגיגי 🙂

הרכיבים:

  • 1 ו 1/2 כוסות קמח כוסמין
  • 1/4 כוס סוכר קנים/לבן/חום
  • 3 כפות טחינה גולמית מלאה
  • 3 כפות רסק תפוחים
  • 1 ו 1/2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כף חומץ תפוחים/או מיץ לימון
  • 3/4 כוס חלב סויה לא ממותק/חלב צמחי אחר
  • טופינג: גרנולה בלקנית בטעם חלבה

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור על טמפרטורה של 165 מעלות
  • 2 מערבבים את רכיבי המאפינס בקערה עד לאיחוד
  • 3 מעבירים את הבלילה לתבנית מאפינס
  • 4 מקשטים יפה יפה בגרנולה בלקנית
  • 5 מכניסים לתנור לאפיה של 25 דקות
  • 6 כשמוכן מניחים לצינון

תגיות:
X