בראוניז שוקולד חלבה ללא גלוטן ב 5 רכיבים

Avena
Avena

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    10 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    6
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

חג הפסח עוד מעט מאחורינו ויש כאן פינוק טעים לערב חג שני! בראוניז שוקולד חלבה ללא גלוטן 🙂

הם טבעונים, הם בריאים והם טעימים במיוחד.

הם עשויים מ 5 רכיבים בלבד והם לגמרי חגיגה.

הפכנו את הקשיו הטבעי שלנו לקמח קשיו והוא משמש כבסיס למתכון הטעים הזה.

הבראוניז עצמם מומתקים בסילאן ולא דורשים אפיה.

בריא, טעים, מהיר- כמו שאנחנו אוהבים באוונה.

תהנו!

 

הרכיבים:

  • 1 כוס קשיו טבעי שבור/רגיל
  • 1/4 כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 4 כפות סילאן טבעי לא ממותק
  • גלייז:
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס +שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

  • 1 טוחנים את הקשיו בבלנדר עד שמתקבלת אבקה דמויית קמח
  • 2 מוסיפים את קמח הקשיו לקערה
  • 3 מוסיפים את שאר הרכיבים (פרט לשוקולד ולשומשום)
  • 4 מערבבים היטב בעזרת הידיים עד שמתקבלת תערובת דמויית בצק
  • 5 משטחים את בצק הבראוניז על מגש מרופד נייר אפיה
  • 6 ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל
  • 7 מוזגים את גלייז השוקולד על הבראוניז ומקשטים בשומשום
  • 8 מכניסים למקרר ל 10 דקות עד שהשוקולד מתקשה

תגיות:
X