חיתוכיות פטל וחמאת בוטנים טבעוניות ללא אפיה

נטע יצחקי
נטע יצחקי

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    10 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    6
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂 יש כאן נשנוש טעים שתמיד כיף לשלוף מהמקרר. חיתוכיות פטל וחמאת בוטנים טבעוניות.

הן ללא אפיה והן טעימות במיוחד

הן מבוססות על מיקס גולדן גרנולה שלנו שהופך אותן לא רק לטעימות אלא גם לבריאות

והן אפילו ללא אפיה! הכי קל שיש!

תהנו 🙂

הרכיבים:

  • שכבת בסיס:
  • 1 כוס גולדן גרנולה
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 2 כפות סילאן
  • שכבת פטל:
  • 1/2 כוס פטל קפוא
  • שכבת גרנולה:
  • 1/2 כוס גולדן גרנולה

אופן ההכנה:

  • 1 מתחילים מהכנת התחתית
  • 2 שמים את כל רכיבי התחתית במעבד מזון ומדליקים עד לקבל תערובת פירורית ודביקה
  • 3 משטחים את התערובת לתבנית מרופדת נייר אפיה לעובבי כשתי ס״מ
  • 4 עבור הכנת שכבת הפטל, מניחים את הפטל במעבד מזון
  • 5 מדליקים עד לקבלת פטל מרוסק מעט ונוזלי
  • 6 מוזגים את שכבת הפטל מעל לתחתית ומקשטים בעוד גולדן גרנולה מעל
  • 7 שמים במקרר לרבע שעה לייצוב

תגיות:
X