גבינת קשיו טבעונית עם סומק

Avena
Avena

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    10 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    4
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

מכירים את זה שאתם מתחילים לאכול בריא יותר? מנסים לשמור על רכיבים טובים בתזונה? אולי אפילו עוברים לטבעונות?

אתם מתחילים להכין גבינות וממרחים מאגוזים, מכניסים יותר ירקות ודגנים מלאים לתזונה

ואז אתם מגלים את מחירי הקשיו…

אבל! לא הכל צריך באמת להיות יקר. אפשר להכין גבינות טעימות ובריאות גם בלי לשבור את הכיס.

אנחנו באוונה רוצים לקדם אורך חיים בריא, הוא חשוב לנו, הוא מניע אותנו,

אורך חיים שלא מתפשר לא על בריאות ולא על טעם

אז החלטתנו לעשות מעשה ולעזור לכם!

מבצע החודש שלנו הוא על קשיו טבעי שבור!

למה? כי הכי קל להשתמש בו להכנת ממרחים וגבינות אגוזים קרמיים

הכי קל להשתמש בו לרטבים טעימים לפסטות

אין צורך להשרות אותו שעות על גבי שעות כדי שהבלנדר יתמודד איתו ויהפוך אותו לממרח חלק

וכן, גם אין צורך לשלם עליו יקר!

אצלינו תוכלו למצוא אותו ב 3 ש״ח ל 100 גרם!

כן, קצת הגזמנו בפעםֿ, אבל אנחנו רוצים שתכניסו כמה שיותר רכיבים מעולים ובריאים לתזונה 🙂

הכנו איתו ב 10 דקות גבינת קשיו טעימה! מתובלת בסומק 🙂

טעימה בטירןף!

ובאינסוש? לקחנו את הגבינה הזאת צעד קדימה והכנו איתה פסטת פטה! שיצאה מושלמת!

אז אתם כמובן מוזמנים גם לשם.

בתיאבון!

 

הרכיבים:

  • 2 כוסות קשיו טבעי שבור קשיו טבעי - מארז 500 גר'
    קשיו טבעי - מארז 500 גר'

    קשיו טבעי - מארז 500 גר'

    קרא עוד
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/2-1 כוס מים
  • 2 כפות פתיתי שמרי בירה
  • 2 כפיות סומק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • סומק לקישוט

אופן ההכנה:

  • 1 מניחים את כל רכיבי הגבינה בבלנדר (אין צורך להשרות את הקשיו)
  • 2 מדליקים עד לקבלת בלילה חלקה
  • 3 מוסיפים מים בהדרגה לפי הצורך (משתדלים להוסיף כמה שפחות)
  • 4 מעבירים לקערה ומוסיפים סומק ומלח
  • 5 מערבבים היטב ויוצרים צורת גלגל
  • 6 עוטפים את הגלגל בעוד סומק
  • 7 בתיאבון :)

תגיות:
X