חיתוכיות תפוחים וקינמון ללא אפיה

נטע יצחקי
נטע יצחקי

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    15 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    5
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂 הנה עוד מתכון טעים וקליל שלא מצריך הדלקת תנור בחום הזה. חיתוכיות תפוחים וקינמון ללא אפיה.

הן מבוססות על המיזלי הטבעי שלנו, שמלא בטעמים מושלמים של קינמון ובננה

עם שיבולת שועל מלאה וללא תוספת סוכר.

תהנו 🙂

הרכיבים:

  • שכבת בסיס:
  • 1 כוס מיזלי טבעי
  • 3 תמרי מג׳הול ג׳מבו תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'
    תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'

    תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'

    קרא עוד
  • שכבת תפוחים וקינמון:
  • 1 תפוח פינק ליידי
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • שכבת קרם וניל:
  • 200 מ״ל יוגורט סויה לא ממותק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית סירופ מייפל טבעי

אופן ההכנה:

  • 1 מניחים את רכיבי שכבת הבסיס במעבד מזון ומדליקים עד לקבלת תערובת דביקה
  • 2 משטחים את תערובת הבסיס בתבנית קטנה מרופדת נייר אפיה
  • 3 מערבבים את רכיבי תערובת התפוחים בקערה (אפשר לחמם מעט על הגז עד לריכוך) ומעבירים מעל שכבת הבסיס
  • 4 מערבבים את רכיבי הקרם בקערה ומוזגים מעל התפוחים
  • 5 מכניסים למקרר ל 10 דקות
  • 6 חותכים לגודל הרצוי

תגיות:
X