פנקייק שיבולת שועל טבעוני

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    10 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    2
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

אתם כבר יודעים שאנחנו בעד אוכל כמה שיותר מזין, פשוט וטעים

כאן הכנו מתכון של הפנקייק האהובים עלינו, בגירסה הבריאה והטעימה יחד

הם מבוססים על שיבולת שועל מלאה וממותקים בבננה והם ארוחת בוקר מושלמת

הם טבעונים, רכים וטעימים

למעלה הוספנו יוגורט צמחי, בננות וכמובן את הגולדן גרנולה שלנו שמלאה בכל טוב

תהנו 🙂

הרכיבים:

  • 2/3 כוס שיבולת שועל מלאה טחונה לקמח
  • 2/3 חלב סויה לא ממותק
  • 1/2 בננה בשלה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית חומץ תפוחים/מיץ לימון
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • טופינגס:
  • 2 כפות גולדן גרנולה
  • יוגורט לבחירתכם
  • 1/2 בננה
  • סירופ מייפל

אופן ההכנה:

  • 1 טוחנים את שיבולת השועל בבלנדר לקמח
  • 2 מועכים 1/2 בננה בקערה
  • 3 מוסיפים את קמח שיבולת השועל ואת שאר הרכיבים
  • 4 מערבבים היטב
  • 5 מניחים מחבת על אש בינונית
  • 6 מוזגים את בלילת הפנקייקים בגודל הרצוי
  • 7 ברגע שהצד העליון מתחיל להתייבש מעט, הופכים את הפנקייק לצד השני
  • 8 חוזרים על הפעולה עד שכל הפנקייקים מוכנים
  • 9 ועכשיו לחלק הכייפי! מלא קישוטים, מלא גולדן גרנולה, מלא סירופ מייפל :)

תגיות:
X