אוזני המן ללא גלוטן במילוי שוקולד

Avena
Avena

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    25 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    10
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

מאז שגילינו את קמח הקשיו החלטנו לקחת אותו שלב אחד קדימה

הכנו ממנו בצק פריך

ומשם הדרך לאוזני המן הייתה מהירה במיוחד!

השתמשנו בקשיו השבור שלנו, שבמבצע ממש עכשיו

והפכנו אותו בקלות לקמח בבלנדר.

חג שמח

הרכיבים:

  • 1 ו 3/4 כוסות קשיו שבור טחון לקמח
  • 1/2 כוס קמח טפיוקה
  • 3 כפות רסק תפוחים לא ממותק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • מילוי: 100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור לטמפרטורה שח 180 מעלות
  • 2 מניחים את הקשיו השבור בבלנדר ומפעילים עד שנוצר קמח
  • 3 מעבירים את קמח הקשיו לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים
  • 4 מערבבים ולשים היטב עד לקבלת בצק עביד
  • 5 ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של חצי דקה
  • 6 מרדדים את בצק הקשיו בין שני ניירות אפיה לעובי הרצוי
  • 7 קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן
  • 8 ממלאים כל עיגול בכפית שוקולד
  • 9 סוגרים לצורת אוזן המן
  • 10 מעבירים למגש מרופד נייר אפיה
  • 11 מכניסים לתנור לאפיה של 10-15 דקות
  • 12 מקשטים באבקת סוכר

תגיות:
X