עוגיות טחינה טבעוניות ללא גלוטן

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    25 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

אנחנו מקבלים המון פניות לגבי מתכונים ללא גלוטן

אז רצינו לתת מענה עם גירסה בריאה וטעימה של נשנוש כייפי ליד הקפה או התה

המתכון הזה של עוגיות טחינה טבעוניות ללא גלוטן, נוצר בעקבות המבצע של החודש

בהרבה מתכוני קינוחים ללא גלוטן, משתמשים בקמח שקדים

אבל מה? קמח שקדים הוא קמח יקר מאוד

החלטנו לעשות מעשה ולנסות את הגירסה הזאת עם קמח קשיו!ֿ

הקשיו השבור שלנו במבצע החודש ב 3 ש״ח ל 100 גרם

אז המתכון הזה יוצא משתלם במיוחד!

הפכנו את הקשיו לקמח קשיו בבלנדר (הכי פשוט בעולם!)

ויצא לנו מתכון סופר טעים וסופר פשוט שמורכב מ 4 רכיבים בריאים בלבד!

תהנו!

הרכיבים:

  • 1 כוס קמח קשיו
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 2 כפות טחינה גולמית מלאה
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות
  • 2 מניחים את הקשיו השבור (יבש) בבלנדר ומפעילים עד שמתקבל קמח (20 שניות בבלנדר חזק)
  • 3 מעבירים את קמח הקשיו לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים
  • 4 מערבבים ולשים מעט עד שמתקבל בצק עביד
  • 5 מרפדים מגש תנור עם נייר אפיה
  • 6 יוצרים עוגיות ומניחים על המגש
  • 7 אפשר לקשט כל עוגיה עם אגוז קשיו
  • 8 מכניסים לתנור לאפיה של 15-20 דקות
  • 9 שימו לב שהעוגיות צריכות לצאת מהתנור יחסית לחות, הן מתייבשות ומצייצבות בחוץ

תגיות:
X