סהרוני שוקולד ללא גלוטן ב 3 רכיבים
נטע יצחקי
-
סוג מנה:
טבעונית
-
זמן הכנה:
20 דק׳
-
רמת קושי:
קל מאוד
-
כמות סועדים:
8
-
רמת כשרות:
פרווה
היי חברים 🙂 הנה נשנוש כייפי שיעשה לכם טעים בבטן! עוגיות סהרוני שוקולד ללא גלוטן! ב 3 רכיבים 🙂
כמה אנחנו אוהבים מתכונים כאלה. פשוטים, טעימים, מהירים.
כבר מזמן הבנו שמקשיו ואגוזים בכלל, אפר לקכין קמחים מזינים וטעימים.
כאן השתמשנו בקשיו עבור הקמח.
תהנו
הרכיבים:
- 1 כוס קשיו טבעי קשיו טבעי - מארז 500 גר'
- 50 גרם שוקולד
- קישוט: 1 כף אבקת סוכר/קוקוס גרוס פלחי קוקוס טבעי - מארז 500 גר'
אופן ההכנה:
- 1 מניחים את הקשיו בבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם של קמח
- 2 ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל
- 3 מערבבים את קמח הקשיו והשוקולד בקערה
- 4 מרפדים מגש עם נייר אפיה
- 5 יוצרים עוגיות בצורת סהרונים (אפשר להרטיב מעט את הדיים עמ״נ שהתערובת לא תידבק)
- 6 מכניסים למקפיא ל 10 דקות
- 7 מקשטים בקוקוס גרוס או באבקת סוכר מעל