חטיף גרנולה, חמאת בוטנים ושוקולד טבעוני
נטע יצחקי
קונדיטורית
-
סוג מנה:
טבעונית
-
זמן הכנה:
20 דק׳
-
רמת קושי:
קל מאוד
-
כמות סועדים:
8
-
רמת כשרות:
פרווה
היי חברים 🙂
אז הפעם, הגזמנו!
שילבנו את הגולדן גרנולה האהובה שלנו עם שוקולד וחמאת בוטנים
עם קרמל מטורף בכלום עבודה.
הנשנוש הכי טעים שתכינו בזמן הקרוב.
הרכיבים:
- שכבת גרנולה:
- כוס 1 של גולדן גרנולה
- 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
- 1 כף מייפל
- שכבת קרמל:
- 5 תמרי מג׳הול ג׳מבו תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'
- 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
- 3 כפות קרם קוקוס
- שכבת שוקולד:
- 50 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן ההכנה:
- 1 עבור שכבת הגרנולה מערבבים את כל רכיבי השיכבה בקערה
- 2 מרפדים תבנית 15x10 ס״מ בנייר אפיה
- 3 מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים
- 4 עבור שכבת הקרמל שמים את רכיבי השכבה במעבד מזון
- 5 מפעילים עד לקבלת קרמל סמיך
- 6 מורחים את הקרמל על שכבת הגרנולה
- 7 ממיסים שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרו/בן מארי
- 8 מוזגים מעל שכבת הקרמל
- 9 מכניסים את החטיף למקפיא ל 10 דקות
- 10 כעבור 10 דקות חותכים לקוביות בגודל הרצוי
- 11 שומרים במקרר