מאפינס שוקולד ודובדבנים טבעוני עם קמח כוסמין
נטע יצחקי
קונדיטורית
-
סוג מנה:
טבעונית
-
זמן הכנה:
30 דק׳
-
רמת קושי:
קל מאוד
-
כמות סועדים:
8
-
רמת כשרות:
פרווה
היי חברים 🙂
אתם כבר יודעים שאנחנו תמיד אוהבים למצוא אלטרנטיבות בריאות וטעימות לנשנושים שמאפשרים לשמור על אורך חיים בריא.
יש כאן מאפינס שוקולד דובדבנים טבעוני עם קמח כוסמין.
לטופינגס בחרנו את הגרנולה הקלאסית שלנו. אחת מתערובות הגרנולה האהובות ביותר על הלקוחות.
היא מכילה מגוון גרעינים וחמוציות ומשתלבת נהדר בקינוח הטעים הזה.
לסרטון ההכנה אתם מוזמנים לכאן.
תהנו
הרכיבים:
אופן ההכנה:
- 1 מדליקים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות
- 2 מערבבים את הסוכר ורסק התפוחים
- 3 מוסיפים את שאר הרכיבים הרטובים ומערבבים היטב
- 4 מוסיפים את הרכיבים היבשים ומערבבים
- 5 מעבירים לתבנית מאפינס מרופדת מנג׳טים או משומנת
- 6 מקשטים בגרנולה קלאסית
- 7 מכניסים לתנור לאפיה של 20-25 דקות
- 8 מוציאים ומניחים להתקרר על השיש
- 9