מאפינס שוקולד ודובדבנים טבעוני עם קמח כוסמין

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    30 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

אתם כבר יודעים שאנחנו תמיד אוהבים למצוא אלטרנטיבות בריאות וטעימות לנשנושים שמאפשרים לשמור על אורך חיים בריא.

יש כאן מאפינס שוקולד דובדבנים טבעוני עם קמח כוסמין.

לטופינגס בחרנו את הגרנולה הקלאסית שלנו. אחת מתערובות הגרנולה האהובות ביותר על הלקוחות.

היא מכילה מגוון גרעינים וחמוציות ומשתלבת נהדר בקינוח הטעים הזה.

לסרטון ההכנה אתם מוזמנים לכאן.

תהנו

הרכיבים:

  • 1 כוס קמח כוסמין לבן
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כף חומץ תפוחים/מיץ לימון
  • 1/4 כוס סוכר קנים/חום/לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/3 כוס רסק תפוחים טבעי
  • 1/2 כוס חלב סויה לא ממותק
  • 1/4 כוס שמן זית/שמן צמחי/שמן קוקוס
  • 1/2 כוס דובדבנים קפואים
  • טופינגס:
  • 1 כפית גרנולה קלאסית לכל מאפין

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות
  • 2 מערבבים את הסוכר ורסק התפוחים
  • 3 מוסיפים את שאר הרכיבים הרטובים ומערבבים היטב
  • 4 מוסיפים את הרכיבים היבשים ומערבבים
  • 5 מעבירים לתבנית מאפינס מרופדת מנג׳טים או משומנת
  • 6 מקשטים בגרנולה קלאסית
  • 7 מכניסים לתנור לאפיה של 20-25 דקות
  • 8 מוציאים ומניחים להתקרר על השיש
  • 9

תגיות:
X