קראמבל תפוחים וגרנולה

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    פרווה
  • זמן הכנה:
    30 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    6
  • רמת כשרות:
    חלבי

היי חברים, יש כאן מתכון טעים וקליל לקינוח שהוא ארוחת בוקר לכל דבר. קראמבל תפוחים וגרנולה קראנצ׳ית.

הגרנולה מכילה צ׳יפס בננה, פצפוצי שוקולד וגרעינים והופכת את המנה הזאת לטעימה במיוחד.

אתם כבר יודעים שאנחנו אוהבים שאוכל הוא באמת מזין, מהיר וטעים

והמנה הזאת היא כל זאת ועוד

תהנו

הרכיבים:

  • 2 תפוחים לבחירה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 כפות מיקס גרנולה קראנצ׳ית

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור על טמפרטורה של 180 מעלות
  • 2 חותכים את התפוחים לקוביות קטנות
  • 3 מניחים את התפוחים החתוכים בתבנית אפיה
  • 4 מוסיפים לתבנית קינמון ותמצית וניל ומערבבים היטב
  • 5 מפזרים גרנולה קראנצ׳ית מעל
  • 6 מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות
  • 7 מגישים חם

תגיות:
X