עוגיות גרנולה ב- 2 רכיבים
נטע יצחקי
קונדיטורית
-
סוג מנה:
פרווה
-
זמן הכנה:
20 דק׳
-
רמת קושי:
קל מאוד
-
כמות סועדים:
8
-
רמת כשרות:
חלבי
היי חברים 🙂
מי מאיתנו לא אוהב קינוחים שמכינים בצ׳יק?
במיוחד כאלה שלא רק טעימים אלא גם בריאים ומזינים!
יש כאן מתכון טעים וקל של עוגיות גרנולה
עם 2 רכיבים בדיוק!
למה? כי בגרנולה הקראנצ׳ית, כבר כל הטעמים בפנים.
יש כאן פקאן, שוקולד צ׳יפס, צ׳יפס בננה
וכל זה מתחבר לעוגיית שיבולת שועל מושלמת.
בתיאבון 🙂
הרכיבים:
- 1 ו 1/2 כוסות תערובת גרנולה קראנצ׳ית גרנולה קראנצ'ית - מארז 1 ק"ג
- 1 בננה בשלה
אופן ההכנה:
- 1 מדליקים תנור על טמפרורה של 180 מעלות
- 2 מועכים בננה בשלה אחת בקערה
- 3 מוסיפים תערובת גרנולה קראנצ׳ית לקערה ומערבבים עם בננה
- 4 מרפדים תבנית עם נייר אפיה
- 5 מכינים עוגיות ומכניסים לתנור לאפיה של 15 דקות
- 6 מוציאים מהתנור ומניחים לצינון