בראוניז שוקולד חלבה ללא גלוטן ב 5 רכיבים
Avena
-
סוג מנה:
טבעונית
-
זמן הכנה:
10 דק׳
-
רמת קושי:
קל מאוד
-
כמות סועדים:
6
-
רמת כשרות:
פרווה
היי חברים 🙂
חג הפסח עוד מעט מאחורינו ויש כאן פינוק טעים לערב חג שני! בראוניז שוקולד חלבה ללא גלוטן 🙂
הם טבעונים, הם בריאים והם טעימים במיוחד.
הם עשויים מ 5 רכיבים בלבד והם לגמרי חגיגה.
הפכנו את הקשיו הטבעי שלנו לקמח קשיו והוא משמש כבסיס למתכון הטעים הזה.
הבראוניז עצמם מומתקים בסילאן ולא דורשים אפיה.
בריא, טעים, מהיר- כמו שאנחנו אוהבים באוונה.
תהנו!
הרכיבים:
- 1 כוס קשיו טבעי שבור/רגיל
- 1/4 כוס טחינה גולמית
- 2 כפות אבקת קקאו
- 4 כפות סילאן טבעי לא ממותק
- גלייז:
- 50 גרם שוקולד מריר מומס +שומשום לקישוט
אופן ההכנה:
- 1 טוחנים את הקשיו בבלנדר עד שמתקבלת אבקה דמויית קמח
- 2 מוסיפים את קמח הקשיו לקערה
- 3 מוסיפים את שאר הרכיבים (פרט לשוקולד ולשומשום)
- 4 מערבבים היטב בעזרת הידיים עד שמתקבלת תערובת דמויית בצק
- 5 משטחים את בצק הבראוניז על מגש מרופד נייר אפיה
- 6 ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרוגל
- 7 מוזגים את גלייז השוקולד על הבראוניז ומקשטים בשומשום
- 8 מכניסים למקרר ל 10 דקות עד שהשוקולד מתקשה