בראוניז חמאת בוטנים ללא גלוטן

Avena
Avena

  • סוג מנה:
    פרווה
  • זמן הכנה:
    30 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    חלבי

היי חברים 🙂

מכירים את הקינוחים המושחתים האלה שתמיד כיף לנשנש?

אז גם אותם אפשר להפוך לבריאים יותר וטעימים במיוחד!

כאן יש מתכון טעים וקל במיוחד של בראוניז!

הם ללא גלוטן והם אחד הקינוחים הטעימים שיש.

הם מבוסססים על הגרנולה הבלקנית שלנו שמורכבת מכל כך הרבה דברים טובים!

שיבולת שועל מלאה, אגוזים, פירות יבשים וטעם מופלא של חלבה!

כמו כל דבר שיוצא מהמפעל שלנו, גם כאן כל אגוז וכל פרי נבחרים ונבדקים בקפידה

ונארזים באופן סטרילי כדי לספק לכם את האיכות הטובה ביותר 🙂

תהנו מהמתכון!

הרכיבים:

  • 8 תמרי מג׳הול ג׳מבו תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'
    תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'

    תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'

    קרא עוד
  • 3/4 כוס גרנולה בלקנית
  • 5 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 3 כפות אבקת קקאו איכותי
  • 20 גרם שוקולד מריר איכותי קצוץ לקוביות
  • טופינגס:
  • 30 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 2 כפות גרנולה בלקנית

אופן ההכנה:

  • 1 מדליקים תנור על טמפרטורה של 180 מעלות
  • 2 שמים את כל רכיבי התערובת במעבד מזון פרט לשוקולד הקצוץ
  • 3 מדליקים עד המעבד עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה
  • 4 מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב
  • 5 מרפדים בנייר אפיה תבנית אפיה בגודל 20x12 ס״מ
  • 6 מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים בעזרת הידיים
  • 7 מכניסים לתנור לאפיה של 15-20 דקות
  • 8 ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות
  • 9 כשהבראוניז יוצאים מהתנור מזלפים מעל את השוקולד המומס
  • 10 מקשטים בגרנולה בלקנית
  • 11 בתיאבון :)

תגיות:
X