חטיף גרנולה, חמאת בוטנים ושוקולד טבעוני

נטע יצחקי
נטע יצחקי קונדיטורית

  • סוג מנה:
    טבעונית
  • זמן הכנה:
    20 דק׳
  • רמת קושי:
    קל מאוד
  • כמות סועדים:
    8
  • רמת כשרות:
    פרווה

היי חברים 🙂

אז הפעם, הגזמנו!

שילבנו את הגולדן גרנולה האהובה שלנו עם שוקולד וחמאת בוטנים

עם קרמל מטורף בכלום עבודה.

הנשנוש הכי טעים שתכינו בזמן הקרוב.

הרכיבים:

  • שכבת גרנולה:
  • כוס 1 של גולדן גרנולה
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 1 כף מייפל
  • שכבת קרמל:
  • 5 תמרי מג׳הול ג׳מבו תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'
    תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'

    תמר מג'הול ג'מבו - מארז 500 גר'

    קרא עוד
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 3 כפות קרם קוקוס
  • שכבת שוקולד:
  • 50 גרם שוקולד מריר איכותי

אופן ההכנה:

  • 1 עבור שכבת הגרנולה מערבבים את כל רכיבי השיכבה בקערה
  • 2 מרפדים תבנית 15x10 ס״מ בנייר אפיה
  • 3 מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים
  • 4 עבור שכבת הקרמל שמים את רכיבי השכבה במעבד מזון
  • 5 מפעילים עד לקבלת קרמל סמיך
  • 6 מורחים את הקרמל על שכבת הגרנולה
  • 7 ממיסים שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרו/בן מארי
  • 8 מוזגים מעל שכבת הקרמל
  • 9 מכניסים את החטיף למקפיא ל 10 דקות
  • 10 כעבור 10 דקות חותכים לקוביות בגודל הרצוי
  • 11 שומרים במקרר

תגיות:

תפריט נגישות

X